Specificaties SkoolMate 4.0

Uitgebreide specificaties leest u in dit document.

 

Prestaties voor de school van nu

 

 

De SkoolMate 4.0 is rijk uitgerust met moderne hardware. De dual core processor van de Sandy Bridge generatie (waartoe ook de bekende i3, i5 en i7 processoren behoren) kan bijvoorbeeld prima overweg met Flash programma’s zoals Wereld in Getallen en Ambrasoft. Ook het afspelen van Full HD Flash films gaat vloeiend. Het ruime geheugen en een razendsnel SSD opslagmedium zorgen voor de performance die u nodig heeft in de klas.

Lees meer in het specificatiesheet. Hier leest u ook over de werking van de SkoolMate 4.0 in het SkoolControl netwerk.


Tablet touch in de SkoolMate 4.0

 

 

Het touchscreen in de SkoolMate 4.0 is vernieuwd. Eerdere generaties van de SkoolMate werkten met één aanraakpunt en een stylus (pen). De SkoolMate 4.0 werkt zoals u van andere tablets gewend bent. Het gladde touchscreen herkent meerdere aanraakpunten en werkt ook gewoon met de vingers. Swipen (vegen), pinchen (knijpen met twee vingers), het is allemaal mogelijk. Voor het leren schrijven is een stylus inbegrepen. U heeft nu het beste van beide werelden.

SM4_touch

SkoolMate 4.0 goed in Natuur en Techniek

 

 

Nieuw in de SkoolMate 4.0 is de mogelijkheid om de lessen Natuur en Techniek te verrijken. De SkoolMate 4.0 wordt geleverd met bijvoorbeeld een macrolens die als "microscoop" dient en allerlei details in beeld brengt. Of wat denkt u van een zogenaamde time-lapse video van een ontkiemende plant? Met de meegeleverde temperatuursensor rekenen de kinderen zelf temperatuurverschillen uit. Unieke mogelijkheden die geen enkele andere laptop of tablet kan bieden. De software om deze mogelijkheden te gebruiken is gratis inbegrepen bij de SkoolMate 4.0.

SM4_science